Canon 6D

INDISPONIBIL

150 RON/zi in Bucuresti

Caracteristici aparat foto Canon EOS 6D
Canon EOS 6D te invita in lumea full-frame! Duceti fotografia la un nou nivel cu un body full-frame compact excelent pentru calatorii si cu performante uimitoare la fotografia in lumina scazuta.

Detalii superbe – Senzorul full frame CMOS cu rezolutie de 20.2 megapixeli asigura imagini bogate in detalii, cu contrast foarte bun si culori naturale si saturate. Imaginile captate vor avea o calitate excelenta.

Filmare Full HD – Canon EOS 6D filmeaza Full HD 1080p la 30fps, 25fps sau 24fps, iar in format HD 720p are o cadenta de pana la 60fps. Sunetul poate fi captat prin intermediul microfonului incorporat sau cu ajutorul unui microfon extern cu jack de 3.5mm. Aparatul dispune si de o iesire HDMI pentru pentru redarea pe HDTV-uri sau pentru conectarea unui monitor extern.

• Monitorul LCD Clear View de 3.0″ – are o rezolutie de 1,040,000 de puncte si dispune de o luminozitate foarte buna si tratamente antireflex, oferind un contrast foarte bun chiar si atunci cand fotografiati sau filmati in lumina puternica a amiezei.

Wi-Fi incorporat! Lasati cablurile acasa! Functia Wi-Fi integrata va permite transferul imaginilor de pe camera pe calculator la sfarsitul zilei sau chiar sa controlati camera de la distanta, de pe laptop cu programul EOS Utility sau de pe smarphone cu EOS Remote App.

Control deplin asupra imaginii – rotita de control frontala si cea posterioara va ofera un acces rapid asupara parametrilor de fotografiere si o navigare rapida prin meniul aparatului foto.

Sistemul de autofocus ultrasensibil utilizeaza 11 puncte de focus dintre care cel central, bazat pe un senzor AF in cruce (cross-type) este sensibil pana la -3EV – adica lumina lunii.

• Aparatul foto DSLR Canon EOS 6D a luat premiul TIPA 2013 – BEST DSLR EXPERT

 

Nume si prenume:

Adresa de email:

Telefon

Inchiriez de la data de: Pentru cate zile?

Copie C.I. (de preferat sa faceti fotografie cu aparatul din dotare, cu EXIF intact!. Dimensiunea maxima a fisierului: 2MB)

Alte observatii (va rog sa treceti un ID de Facebook, de LinkedIn, un site personal etc.)

Intrebare anti spam
captcha

Confirm ca am citit termenii si conditiile: