inchiriere flash nikon sb-910

80 RON/zi  in Bucuresti

Speedlight i-TTL profesional (TTL inteligent): compatibil cu aparate foto SLR în format FX şi DX. Parte a Sistemului creativ de iluminare Nikon, asigură control complet asupra razei de acțiune a bliţului.

Modele de iluminare central-evaluativ, uniform şi standard: Modul central-evaluativ concentrează iluminarea în mijlocul cadrului, util mai ales atunci când utilizaţi un obiectiv telefotografic. Modul uniform difuzează lumina în întregul cadru, util atunci când realizaţi fotografii de grup. Modul standard oferă un echilibru standard între puterea luminii şi distribuţia acesteia.

Interval de zoom automat 17-200 mm: oferă un interval de zoom până la 14 mm când se utilizează difuzorul încorporat sau capul de difuzie Speedlight.

Utilizare intuitivă: dispune de un ecran LCD mare, sistem clar de meniuri, butoane de control plasate convenabil şi butoane iluminate care asigură o utilizare mai confortabilă în lumină scăzută.

Detectare automată a formatului senzorului: recunoaşte automat aparatele foto în format FX şi DX.

Reîncărcare la viteză ridicată durată de 2,3 secunde când utilizaţi acumulatori LR6 NiMH.

Iluminare asistenţă AF: compatibil cu senzorul AF Multi-CAM 3500 FX/DX sensor module.

Funcţie iluminare indirectă: se roteşte la 180° orizontal, stânga şi dreapta; se înclină până la 90° în sus şi 7° în jos.

Sistem de protecţie termică: vă avertizează în privinţa încălzirii excesive datorate declanşării intensive.

Sunt incluse filtre colorate dure incandescente şi fluorescente.

Detectare automată a filtrului: Speedlight ajustează automat setările de temperatură de culoare ale aparatului foto ataşat în funcţie de culoarea filtrului utilizat.

Firmware se poate actualiza prin intermediul suportului de stocare din aparatul foto conectat.

  Nume si prenume: Adresa de email:

  Telefon

  Inchiriez de la data de: Pentru cate zile?

  Copie C.I. (de preferat sa faceti fotografie cu aparatul din dotare, cu EXIF intact!. Dimensiunea maxima a fisierului: 2MB)

  Alte observatii (va rog sa treceti un ID de Facebook, de LinkedIn, un site personal etc.)

  Intrebare anti spam

  captcha

  Confirm ca am citit termenii si conditiile: